Hvordan forføre sin kone

Written by Kristin Martinsen

 

Hva skjedde med forholdet?
Hva skjedde med forholdet?

BROSJYREN

Skrevet av Johnny W. Martinsen

Mange menn har nok erfart at lørdagsrengjøring og oppvask er nødvendige betingelser for å sette konen i stemning for en erotisk aften. De samme menn har nok også erfart at dette ikke alltid er tilstrekkelige betingelser. Hvilke andre stimulanser kan du bruke ? Her er et gratis tips : ”BROSJYREN” . Et av det sterkeste afrodisika på markedet. Den skal bare ikke brukes for ofte, da fortar virkningen seg.
Forløpet kan se slik ut :
Foreslå at dere spaserer til sentrum for å handle.

Hvordan forføre sin kone i møbelbutikken.
Hvordan forføre sin kone i møbelbutikken.

-Jeg skal bare undersøke noe, sier du utenfor forretningen med designmøbler, åpner døren og går inn.

Du hører at hun trekker pusten hurtigere. Selv forholder du deg kjølig, og går raskt mot det utstilte spisebordet med glassplate, og tilhørende stoler i skinn. (Alternativt en sofagruppe, bokhyller eller andre store ting som det er utelukket å ta med seg hjem der og da). Skritt opp lengden av spisebordet, løft litt på en av stolene og nikk bekreftende for deg selv.

-Hva er det du tenker på din galning, spør hun med varme øyne.

Du ber ekspeditøren om en tommestokk, vik den ut og mål høyden av bordet.

– Er ikke dette riktig høyde i forhold til utsikten fra spisestuen vår, forhører du deg og peker at hun skal prøvesitte en av stolene.

Gå et par skritt tilbake og betrakt glassplaten. Spør ekspeditøren om dette er italiensk glass. Spiss munnen, ta hoftefest med venstre arm og se undersøkende rundt i forretningen. Unngå å se på din kone. Du er tilsynelatende fullstendig oppslukt av designmøblene og deres mulige plassering hjemme hos dere.

-Dette er altfor dyrt for oss nå, hun klemmer din arm.

Du drar på det:

-Ikke egentlig…

Uttrykk usikkerhet om skinnfargen på stolene. Be ekspeditøren hente skinnprøver, og la din kone bla gjennom utvalget. Si til selgeren at du lyst på noe minimalistisk og klassisk, men som også har et litt frekt og rampete uttrykk.

-Eller hva synes du? , sier du til din kone.

Spør om leveringstid. Selgeren kommer nå med brosjyren, som viser seg å være en hel bok med tykke, glinsende sider. Den er full av italiensk designmøbler, og selgeren bukker lett når han overrekker den.

-Takk for hjelpen, dette skal vi overveie , sier du og bukker tilbake.

Du geleider skånsomt din kone, som nå har skjelvende ben, ut av butikken.

-Kanskje noe å titte på i kveld over et glass rødvin, antyder du forsiktig, mens du vifter med katalogen.

Med temposkift og arm i arm er dere nå raskt nede på kjøpesenteret hvor et par flasker god italiensk rødvin (konsulter ekspeditøren) og nye strømper til henne forsvinner ned i handlebagen. Hun får røde roser i kinnene av dine ord om at hennes velformede ben står til den beste italienske design og vin. Du er hennes helt, og kveldens agenda er satt.

Hvordan forføre sin kone med vin og møbelbrosjyre
Hvordan forføre sin kone med vin og møbelbrosjyre

Etterord.

Med litt forsiktig bruk av rødvinen (for din del) vil dette kunne bli en minneverdig kveld for din kone. Også når vi ser bort fra brosjyren. Tidlig i neste uke vil hun komme til at det vil være galskap å kjøpe det dyre spisestuemøblementet. Særlig etter som badet nok trenger mer til oppussing. Du bøyer hodet og gir henne rett.